SongStress

avagy énekesnőnek lenni néha stresszes dolog

Menedzser?

Nehéz ez. Az van, hogy az ember lánya próbál tervezni, próbál előre gondolkozni, próbál ésszel dönteni. Aztán van, hogy ez a sok próbálkozás mégsem vezet sehová. Mondjuk ülök itthon, és egy szituációról, egy telefonbeszélgetésről beugrik, hogy hát pontosan ott tartok, mint mondjuk fél éve... Volt persze néhány koncertem azóta, csináltam sok mindent, hogyne... De igazából nem jutottam előrébb...

713.jpg

Persze, én is tudom (mondják eleget), hogy a sikerhez hosszú távra szóló stratégia, meg tervek kellenek. És azt is, hogy nem volna szabad hagyni, hogy mindenféle - épp jónak tűnő - ötlet, vagy felkérés eltántorítson ezektől. De megállni nagyon nem egyszerű. Jönnek az ötletek, jönnek lehetőségek, és ezek önmagukban rendszerint jók is. De utólag sokszor derül ki, hogy valahogy mégsem építettek engem, valahogy elvették az időt más, fontosabb dolgoktól...

Jómagam - a kezdeti zenekaros időket nem számítva - mindig is egyedül intéztem a dolgaim. Alapvetően nem is rosszul, legalábbis ezt mondják a barátok. De most mégis azt látom, hogy egy csomó dolog, egy csomó terv, elhatározás és szándék valahogy kifolyik az ujjaim közül, és eltűnik az időben. Sőt, maga az idő is tűnik, közben, elfelé. Mostanában sokszor érzem úgy, talán kéne valami, vagy valaki, aki vigyázna arra, ezek a dolgok ne tűnjenek el.

De ki lenne erre alkalmas? Igen, erre való egy menedzser, vagy legalább egy titkár, intéző, miegymás. De - most eltekintve attól, miből is fizetnék neki - egy ilyen pozíció nagyon nagyfokú bizalmat kívánna tőlem, és ami még nehezebb, hallgatnom kéne más tanácsaira, véleményére, sőt, talán mondhatjuk; utasításaira. Ez pedig nehezen menne nekem.

Nem tudom. Lépni kéne, de valahogy túl nagyot, miközben látom, hogy a hely ahol épp állok meg közben folyamatosan egyre fogy, egyre kisebb.

Nem jó érzés.

* A kép persze hogy a Be Cool című filmből van... :)

A bejegyzés trackback címe:

https://songstress.blog.hu/api/trackback/id/tr3513634756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SongStress

Énekesnőnek lenni jó. Persze stresszes is. De azért többnyire mégiscsak jó. Amikor minden oké, az ember lányának nemigen van kedve írni. Viszont amikor baj van, na, arról aztán könnyű. Persze a dolgok - és így az írások is - mindig jóra fordulnak. Na jó, többnyire.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása